Tutti a Tavola by Lovely LocalOp zondagmiddag 1 en zondagmiddag 22 maart aanstaande organiseren wij in het huiskamer restaurant van Lovely Local in Enschede een Wijn en Spijs Proeverij.


 

Lovely Local is een uniek lokaal huiskamer-restaurant in hartje Enschede waar Gijs en Clarissa met veel liefde koken en gasten ontvangen. 

 

Wat kunt u verwachten?

 

Een wijnproeverij van Qlina, Annemieke Punte, met een 7 tal biologische en/of biodynamische Italiaanse wijnen uit de Piemonte streek (Noord-West Italië) van kleine wijnboeren met bijpassende hapjes en/of vingerfood bereid door Clarissa en Gijs. (geen volledige maaltijd)

 

Tijdens deze middagen delen wij graag onze persoonlijke wijn en spijs verhalen in de ongedwongen en huiselijke sfeer van Lovely Local.

 

Over Lovely Local!

 

Lovely Local serveert eten waar zij zelf zoveel van houden, geïnspireerd door de lokale restaurants op bijvoorbeeld het Mediterraanse Ibiza met invloeden uit het verre Azië en andere exotische plekken waar zij samen zijn geweest.

De ingrediënten zijn veelal lokaal en biologisch.

 

Na afloop kunt u de wijnen bij Qlina bestellen. De bestelde wijnen worden in overleg bij u, binnen Twente, gratis aan huis bezorgd.

 

Aanvang: 15.00 uur tot 17.30 uur.

 

Prijs arrangement:

 

25,- euro, vooraf te betalen.

 

Uiterlijk aanmelden voor deelname 1 maart, tot 20 februari aanstaande! Bij info@lovelylocal.nl of info@qlinafoodweb.nl

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een factuur.

 

Uiterlijk aanmelden voor deelname 22 maart, tot 12 maart aanstaande! Bij info@lovelylocal.nl of info@qlinafoodweb.nl

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een factuur.

 

Graag tot dan! Clarissa, Gijs en Annemieke

Truffels zoeken in de Piemonte